Operatorul de croaziere Oceania Cruises sărbătorește 15 ani de la The Culinary Center, prima școală de gătit pe mare, cu o gamă de clase noi pentru 2025 și nu numai.

Anunțat înainte de lansarea Marina – prima navă culinară construită special pentru linie, Centrul Culinar al Oceania Cruises este acum disponibil pe patru dintre navele sale elegante, Marina, Riviera, Vista și Allura, cea mai nouă navă urmând să se alăture flotei în vara anului 2025. Pentru a sărbători cei 15 ani de existență, Oceania Cruises a adăugat noi clase culinare pentru 2025, punând în centrul atenției preparateledin nord-vestul Pacificului al Statelor Unite, Polinezia și Australia, precum și multe altele.

Centrul Culinar se mândrește cu peste 60 de clase actuale predate în bucătării personalizate, cu stații individuale și echipamente de calitate profesională. Cursurile oferă șansa de a explora cultura și istoria unei destinații prin mâncare sau de a perfecționa abilitățile de bază în bucătărie datorită facultății de instructori de bucătari dedicați.

Bucătarul Kathryn Kelly, directorul Culinary Enrichment al Oceania Cruises, este fondatorul Centrului Culinar și supraveghează echipa de 11 instructori talentați ai Oceania Cruises. Ea este, de asemenea, arhitectul șef al gamei de semnătură a liniei Culinary Discovery Tours, o parte cheie a programului The Culinary Center. Aceste excursii conduse de bucătari, care sunt disponibile în peste 40 de destinații din întreaga lume, oferă oportunitatea de a învăța să gătești mâncăruri inspirate de destinație după o dimineață de cumpărături pentru ingrediente în piețele locale sau de a învăța de la experți și artizani locali. despre mâncarea și cultura regiunii. Chef Kelly plănuiește o nouă serie de tururi conduse de bucătari pentru 2025, care vor fi anunțate în lunile următoare.

Când nu se află la bord, echipa locuiește în colțuri din întreaga lume, de la Christchurch, Noua Zeelandă, până la Riga, Letonia, San Francisco, California. Talentații instructori de bucătari ai Centrului Culinar au mulți ani de experiență și istorii fascinante. Experiența include o carieră timpurie ca asistent executiv al Juliei Child ; bucătar executiv pentru emisiuni de televiziune de renume mondial, precum „Sesame Street” și „30 Rock”; și conducând programele alimentare ale companiilor de top, inclusiv Google și Amazon. Având în echipă absolvenți de la Institutul Culinar din America, Le Cordon Bleu și prestigiosul program de gastronomie al Universității din Boston , oaspeții Oceania Cruises pot învăța cu adevărat de la cei mai buni din domeniu.

Cursurile adăugate pentru 2025 includ perisajul culinar de Nord-Vest a Pacificului, una dintre cele mai la modă regiuni din lumea culinară. Această clasă este inspirată de bucătarii inovatori de la Seattle până la Anchorage. Scena gastronomică din Pacific Northwest îmbrățișează sezonalitatea și este adesea venerată ca piatra de temelie a bucătăriei americane moderne, de la fermă și de la mare la masă. Această clasă include, de asemenea, unele dintre elementele fundamentale ale peștelui și fructelor de mare preferate de oaspeți. Iar deserturile de semnătură „deep dish” vor fi cu siguranță unele dintre primele rețete pe care veți dori să le faceți când vă întoarceți acasă, pentru că oricine se poate înrola în aventura culinară pe mare.

Urmează Noua Zeelandă și Australia, un curs care exploatează abundența ingredientelor de aici. Fructele de mare sunt diverse, iar carnea este apreciată în toată lumea, o clasă care celebrează marea, munții și podgoriile din această regiune specială a lumii. Itinerariul bifează și Mările de Sud, unde regină este bucătăria polineziană cu ingrediente proaspete, de sezon și locale, cu influențe subtile din Franța și China. Tradiția și adunările de familie dictează „stilul de viață cu sare” polinezian.

Oceania Cruises®este cea mai importantă linie de croazieră axată pe destinații culinare din lume. Cele opt nave ale liniei transportă maximum 1.250 de oaspeți și prezintă The Finest Cuisine at Sea și itinerarii bogate în destinații de pe tot globul. Experiențe de călătorie organizate de experți sunt disponibile la bordul navelor mici, inspirate de designeri, care fac escală în peste 600 de porturi de marca și boutique în peste 100 de țări de pe șapte continente, în călătorii care variază de la șapte la mai mult de 200 de zile. Oceania Cruises are două nave suplimentare la comandă programate pentru livrare în 2027 și 2028 sau 2029.